Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bérgyártás, látványpréselés

 
 

Ismerje meg a természet csodáit, ahogy az értékes zöldségek, gyümölcsök, magvak átalakulnak majd, amikből finom levek, olajok és aszalt termékek készülnek. Szolgáltatásunk keretein belül készen hozott receptúrák legyártását, valamint igény szerint kidolgozott receptúrák elkészítését is vállaljuk. Saját termékeink készítésekor és bérgyártás során is a legmagasabb minőség elérésére törekszünk. A termékek előállítását gyors határidővel, maximális szakértelemmel és naprakész technológiai fejlettséggel végezzük.

 
Wine Glass And Corks
 
 
 
 
 
Vinyards Photo

Hozza el gyümölcseit, zöldségeit, mi pedig feldolgozzuk a megfelelő technikával, majd “bag in box” zacskóba/dobozba helyezzük. Meg is várhatja a végeredményt vagy a megbeszélt időpontra készítjük el.

 

Árainkról, szóban forgó mennyiségek egyeztetéséről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 
 
 
 
 
 

Szereti a szárított és az aszalt termékeket?

Abban is tudunk segíteni. Nincs is jobb annál, hogy saját termékeinket élvezhessük majd télen.

 

  • Gombák
  • Gyógynövények
  • Zöldségek
  • Gyümölcsök

 

 
Person Smashing Grapes With Boots
 
 
 
 
 
 
Grapes Press Photo
 
 
 
 

Óvjuk, védjük környezetünket, így lehetőséget biztosítunk natúr leveink külső doboz nélküli megvételére is. Elég csak a belső zacskót kicserélni, külső kartondoboz sokáig használható. Természetesen jár az árkedvezmény. Kiszolgálunk minden egyéni vevőt, magánszemélyt és vállalkozót akár személyes átvétellel telephelyünkön, akár értékesítési pontjainkon. Látogasson el webáruházunkba, ha Ön a kényelmes vevők egyike.